Pica s klobaso, Galbani mocarelo in čebulo

Pripravimo testo za pico po navodilih na embalaži.
Čebulo narežemo na rezine in jo damo v ponev z malo oljčnega olja. Pražimo, dokler se ne zmehča.
Klobasi narežemo na za grižljaj velike koščke in jih popražimo na ponvi brez olja. Nato jih odstranimo s kuhalne plošče in položimo na papirnato brisačo, da se ohladijo.
Testo razdelimo na štiri dele. Na površini, potreseni z moko, razvaljamo testo v tanke okrogle podlage za pice. Položimo jih na papir za peko na pekaču. Pečemo, dokler ne dobijo lepe zlate barve.
Na podlage za pico dodamo rezine čebule in koščke klobase. Po vrhu razporedimo Galbani mocarelo in drobno sesekljan drobnjak. Pečemo, dokler se sir ne raztopi in skorja rahlo porjavi.
Pekač vzamemo iz pečice. Pice so zdaj pripravljene za serviranje!