Recepti
Goveji burger s parmskim pršutom in mocarelo Galbani

Priprava
V veliko ponev damo malo ekstra deviškega oljčnega olja in ga segrejemo na kuhalni plošči pri visoki nastavitvi temperature.
Popečemo burgerje, po dve minuti na vsaki strani.
Ko jih pečemo na drugi strani, na vrh položimo rezine mocarele Galbani.
Ko se mocarela povsem raztopi, burgerje postavimo na stran za pozneje.
Medtem čabate prerežemo na pol in jih opečemo v opekaču kruha. Kruh mora biti hrustljav in zlate barve, vendar mora sredica ostati mehka.
Zlaganje:
1. Na spodnje polovice čabat razmažemo žlico svežega pesta.
2. Na premazane polovice položimo pečeno meso z raztopljeno mocarelo.
3. Na meso položimo rezino parmskega pršuta in ga prekrijemo z malo rukole.
4. Na vrh položimo zgornje polovice čabat in serviramo, dokler je meso še vroče.
Filtriraj po:
Poiščite navdih med našimi italijanskimi recepti