Pica calzone z mocarelo Galbani in jajčevci

Jajčevce operemo, jih narežemo na kocke in popražimo v ponvi s kančkom oljčnega olja. Položimo jih na papirnato brisačo, da se odcedijo.
Operemo češnjeve paradižnike in jih narežemo na četrtine. Začinimo s soljo, poprom, kančkom oljčnega olja in listi sveže bazilike.
Mocarelo Galbani narežemo na kocke. Zmešamo jo z jajčevci in paradižniki.
Testo za pico razdelimo na dva dela in ga razvaljamo na dva kroga (velikega in malega).
Pekač namastimo z oljčnim oljem in nanj položimo večji krog testa.
Na vrh razporedimo nadev in potresemo s sirom Galbani Grana Padano ZOP.
Pokrijemo z drugim krogom testa in zatesnimo robove. Površino premažemo z oljčnim oljem.
Pico postavimo v pečico in pečemo 30–40 minut pri temperaturi 180 stopinj Celzija. Okrasimo s preostalo svežo baziliko in postrežemo.