Recepti
Cheesecake z limonovo kremo iz maskarponeja Galbani

Priprava
Liste želatine damo v skledo s hladno vodo za približno 10 minut, da nabreknejo.
Želatino vzamemo iz sklede in jo ožamemo. V majhni skledi zmešamo liste želatine in limonov sok ter dobro premešamo.
Naribamo limonino lupinico. S sladkorjem jo podrgnemo med dlanmi, da sprostimo aromo limone.
Stepemo maskarpone Galbani, da postane mehak.
Stepemo smetano in jo dodamo mešanici z limonovim sokom.
Maskarpone Galbani nadevamo v vrečko za okraševanje in ga postavimo v hladilnik.
Piškote na grobo nadrobimo, jih pokapamo z limoncellom in dodamo ostružke bele čokolade.
Piškotno osnovo razporedimo v majhne lončke in sestavimo desert, tako da dodamo maskarponejevo kremo in okrasimo po svojih željah.
Filtriraj po:
Poiščite navdih med našimi italijanskimi recepti