Recepti

Cheesecake z limonovo kremo iz maskarponeja Galbani

Cheesecake z limonovo kremo iz maskarponeja Galbani - Galbani
Priprava

Liste želatine damo v skledo s hladno vodo za približno 10 minut, da nabreknejo.

Želatino vzamemo iz sklede in jo ožamemo. V majhni skledi zmešamo liste želatine in limonov sok ter dobro premešamo.

Naribamo limonino lupinico. S sladkorjem jo podrgnemo med dlanmi, da sprostimo aromo limone.

Stepemo maskarpone Galbani, da postane mehak.

Stepemo smetano in jo dodamo mešanici z limonovim sokom.

Maskarpone Galbani nadevamo v vrečko za okraševanje in ga postavimo v hladilnik.

Piškote na grobo nadrobimo, jih pokapamo z limoncellom in dodamo ostružke bele čokolade.

Piškotno osnovo razporedimo v majhne lončke in sestavimo desert, tako da dodamo maskarponejevo kremo in okrasimo po svojih željah.

Delite ta recept Povezava je kopirana